Erhvervsrengøring til store og små virksomheder

Vi gør grundigt rent på din arbejdsplads

Er du butiksindehaver, og ønsker du altid at have en skinnende ren og indbydende butik klar til dine kunder? Driver du en klinik, hvor hygiejne og jævnlig desinficering er afgørende? Eller er du ansvarlig for en større virksomhed, der skal være præsentabel over for potentielle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere?

Så kan vi ved Esbjerg Rengøring hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig erhvervsrengøring til alle former for virksomheder – store som små. Med udgangspunkt i Esbjerg hjælper vi mange erhvervsdrivende med rengøringsservice her i byen, men vi kører også gerne ud til omkringliggende byer som Varde og Kolding.

Få erhvervsrengøring med totalløsning

​Vi tilbyder alt fra facility service, erhvervsrengøring og industrirengøring til butiksrengøring, byggepladsrengøring og kontorrengøring. ​Du har mulighed for en skræddersyet totalløsning, som f.eks. kan bestå af:

  • Rengøringsservice
  • Vinduespudsning
  • Desinficering
  • Måtteservice
  • ​Vaskeservice
  • Planteservice
  • Kantinedrift
  • Indkøb af artikler

Uanet hvad du har brug for, får du altid fast og ansvarligt rengøringspersonale, som er ansat under ordnede forhold. Som rengøringsfirma har vi stort fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø blandt vores ansatte, ved hjælp af vores arbejdsglædestrategi.

​Samtidig ønsker vi at bidrage positivt til den bæredygtige omstilling og tage ansvar ved hjælp af miljøvenlige tiltag. Derfor arbejder vi udelukkende med miljøvenlige, svanemærkede rengøringsprodukter og kører rundt i hybridbiler, når vi varetager rengøring for erhverv.

​​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os for en pris på vores rengøringsservice

Ønsker du at høre mere om vores forskellige ydelser, vores bæredygtige tiltag, eller vil du have et tilbud med en pris på at tage hånd om rengøringen på din arbejdsplads? 

kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med vores erhvervsrengøring.

Vi bruger dagligt Esbjerg Rengøring. De er troværdige, fleksible og altid klar til at tage uventede ekstra opgaver. Mine bedste anbefalinger til Nina og hendes team.Lene Christensen - Indehaver af Jensens Bøfhus Esbjerg Nord​

Vi er meget tilfredse med den service og rengøring vi får, og kan kun anbefale Esbjerg Rengøring til andre.Jesper Jespersen, Direktør hos DK Trading ApS

Vi har brugt Esbjerg Rengøring dagligt, i en periode over ca. 2 år, mens vores byggeprojekt kørte.  Det var med flere lokationer, som ændrede sig under vejs. Altid meget fleksible og med en professionel tilgang til opgaven, klar til at give den, en ekstra tand når det var påkrævet.
​Kan kun give Nina og hendes team de bedste anbefalinger.Laila Landry, Per Aarsleff A/S

Vi tilbyder alt fra erhvervsrengøring, industrirengøring, butiksrengøring, byggepladsrengøring til kontorrengøring.​ 

Du har mulighed for en skræddersyet totalløsning.

Kontaktoplysninger

Esbjerg Rengøring

Tømrervej 14, 6710 Esbjerg V

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 37 07 37

E-mail: info@esbjergren.com