-->

Erhvervsrengøring til store og små virksomheder

Vi gør grundigt rent på din arbejdsplads

Er du butiksindehaver, og ønsker du altid at have en skinnende ren og indbydende butik klar til dine kunder? Driver du en klinik, hvor hygiejne og jævnlig desinficering er afgørende? Eller er du ansvarlig for en større virksomhed, der skal være præsentabel over for potentielle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere?

Så kan vi ved Esbjerg Rengøring hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig erhvervsrengøring til alle former for virksomheder – store som små. Med udgangspunkt i Esbjerg hjælper vi mange erhvervsdrivende med rengøringsservice her i byen, men vi kører også gerne ud til omkringliggende byer som Varde og Kolding.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få erhvervsrengøring med totalløsning

​Vi tilbyder alt fra facility service, erhvervsrengøring og industrirengøring til butiksrengøring, byggepladsrengøring og kontorrengøring.​Du har mulighed for en skræddersyet totalløsning, som f.eks. kan bestå af:

  • Rengøringsservice
  • Vinduespudsning
  • Desinficering
  • Måtteservice
  • ​Vaskeservice
  • Planteservice
  • Kantinedrift
  • Indkøb af artikler

Uanet hvad du har brug for, får du altid fast og ansvarligt rengøringspersonale, som er ansat under ordnede forhold. Som rengøringsfirma har vi stort fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø blandt vores ansatte, ved hjælp af vores arbejdsglædestrategi.

​Samtidig ønsker vi at bidrage positivt til den bæredygtige omstilling og tage ansvar ved hjælp af miljøvenlige tiltag. Derfor arbejder vi udelukkende med miljøvenlige, svanemærkede rengøringsprodukter og kører rundt i hybridbiler, når vi varetager rengøring for erhverv.

Kontakt os for en pris på vores rengøringsservice

Ønsker du at høre mere om vores forskellige ydelser, vores bæredygtige tiltag, eller vil du have et tilbud med en pris på at tage hånd om rengøringen på din arbejdsplads? Så kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med vores erhvervsrengøring.

Vi tilbyder alt fra erhvervsrengøring, industrirengøring, butiksrengøring, byggepladsrengøring til kontorrengøring.​ 

Du har mulighed for en skræddersyet totalløsning.

Kontaktoplysninger

Esbjerg Rengøring

Tømrervej 14, 6710 Esbjerg V

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 37 07 37

E-mail: info@esbjergren.com